Els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà no tenen cap cas Ingressat al baix Emporda. (Noticies TV Costa Brava. 24 de Juliol 2020.

Els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà no tenen cap persona ingressada.

El Baix Empordà no té cap rebrot de coronavirus detectat ni tampoc cap hospitalitzat per Covid-19. Els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà asseguren que a data d’aquest dijous la comarca segueix lliure de la segona onada de la pandèmia malgrat les autoritats sanitàries adverteixen que cal està molt alerta i més, tenint en compte els rebrots que hi ha ben a prop com a Figueres i Lloret de Mar.

El Baix Empordà va superar la primera onada de Covid-19 amb poc menys d’un centenar de víctimes mortals i sense col·lapsar el sistema sanitari comarcal, però segueix preocupant i molt l’evolució de la segona onada, el temut rebrot.

Les autoritats municipals i sanitàries asseguren que la situació està sota control però que no es pot abaixar la guàrdia i reclamen mantenir les mesures com mascareta, distància física i higiene de mans.

En els darrers dies han aparegut rumors a les xarxes socials referents a brots al Baix Empordà que les dades ofertes pel Departament de Salut, neguen. Com ja va passar el mes de març es recomana fer cas només de mitjans oficials i premsa contrastada.
Ara mateix a les comarques gironines hi ha 16 brots actius de Coronavirus, la majoria, 10, centrats a l’àrea urbana de Figueres. Actualment hi ha una vuitantena de casos detectats de covid-19 a l’àrea sanitària de Girona en aquesta segona onada. Arreu del país hi ha vuit morts i 353 casos actius.

Font: https://www.tvcostabrava.com/redaccio/societat/salut/baix-emporda-lliure-covid-19

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s