Maite Selva: «Hem de defensar-nos davant les possibles indemnitzacions de promotors».

Xavier MartíMaria PagesBegur

Data: 18/05/2021 Begur materialitza l’avís de sis ajuntaments (Pals, Palamós, Palafrugell, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols) de portar als tribunals l’aprovació definitiva del Pla Director de Revisió de Sòls no Sostenibles de la Costa Brava. El municipi en concret, ha presentat un recurs contenciós-administratiu perquè tem les indemnitzacions que puguin efectuar els promotors amb convenis.

Vancells, Es Castellet de baix i Aiguablava són els sectors que presenten acords urbanístics i s’han vist afectats pel Pla Director. També, s’ha vist repercutit la zona del Montcal, on la Generalitat exigeix ara una modificació del projecte, que no constava ni en el pla inicial ni en el provisional. Així doncs, el consistori assegura que no s’han pogut defensar.

En aquest sentit, Begur assenyala «una inseguretat jurídica» davant les possibles indemnitzacions, com també han apuntat sis ajuntaments més de la Costa Brava. Referent a la seva adhesió a la resta de consistoris, Maite Selva assegura que Begur «ja va presentar al·legacions en el seu moment i la contesta per part de la Generalitat fou desfavorable». A més, revela que el front comú dels municipis no els hi va ser prèviament notificat.

Tot i que, el secretari d’Agenda Urbana, Agustí Serra, va afirmar que el Govern assumiria les indemnitzacions, Begur «no ho té clar». I és que, segons Selva, suposaria un «greu perjudici econòmic pel municipi i la seva ciutadania» assumir els costos d’unes possibles i més que probables compensacions.

Enllaç:TVcosta brava.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s